Living and Dying

Living & Dying - " Ölümle Dans"

Türü: Aksiyon

Yönetmeni: Jon Keeyes

Oyuncular: Edward Furlong, Bai Ling, Yelda Reynaud, Tamer Karadağlı

Hollywood’da Türk oyuncuların ayak sesleri... Duca Şirketine ait bir ofisten çalışanların maaşlarını çalan üç soyguncu, polis tarafından kuşatılır. Şiddetli bir çatışma sonrasında soyguncular sokağın karşısındaki kafeye sığınmak zorunda kalırlar. Kafede ise iki azılı katil bulunmaktadır. İki katilin herkesi rehin alıp kontrolü ele geçirmesiyle işler iyice karışık bir hal alır. Katiller soygunculardan birini öldürürler ve diğer ikisini –Sam ve Nadia– kafedeki kontrol onlardaymış gibi rol yapmaya zorlarlar.

Dışarıda ise polis dedektifleri Rick Devlin ve Catherine Pulliam, rehinelerin serbest bırakılması için çalışırlarken karanlık işadamı Nicolea Duca ile arabulucu federal ajan Lind yetkiyi ellerine alırlar. Silahlardan çıkan dumanlar kaybolduğunda; yaşayanlar, ölenler, sağ kalan rehineler ve içeridekilerin kurtarıcısı rolünü üstlenen soyguncular arasında kurulan bağlar ortaya çıkacaktır...

İyilerle kötülerin sürekli yer değiştirdikleri gerilim dolu bir aksiyon filmi “Ölümle Dans”, Türk oyuncuların ilk defa önemli başrolleri paylaştıkları ve uluslararası kimliklerle oynadıkları bağımsız bir Hollywood yapımı.

Jon Keeyes’in yazıp yönettiği filmin güçlü oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında Edward Furlong (Sam), Bai Ling (Nadia), Arnold Vosloo (Rick Devlin), Yelda Reynaud (Catherine Pulliam), Tamer Karadağlı (Nicolea Duca), Michael Madsen (Lind) ve Deniz Akkaya (Anne Noble) başı çekiyor.

Living and Dying Fragmanı:


Living and Dying Ekran Görüntüleri: