Because I Said So

Because I Said So,
"
Ben Sana Demiştim"

Türü: Komedi

Yönetmeni: Michael Lehmann

Oyuncular: Diane Keaton, Mandy Moore, Gabriel Macht, Tom Everett Scott

Çöpçatanınız anneniz olunca...

İyi niyetli ancak her şeye fazlaca burnunu sokan bir anne olan Eileen, güzel kızı Milly’nin ilişkilerindeki başarısızlıklarına daha fazla dayanamayıp gizliden gizliye kızına koca aramaya başlar. Gazete ilanlarından Milly’e layık olabilecek iki erkek bulur: Çekici ve başarılı bir doktor ile altın kalpli ve bekar bir baba.

İki aday, Milly’nin kalbini kazanmak için bir mücadele içine girerler. Peki Milly hangisini seçecek; ve daha önemlisi bu romantik oyunun arkasında annesinin olduğunu anlayınca ne yapacaktır?


Oscar ödüllü Diane Keaton ile ünlü pop şarkıcısı Mandy Moore’u başrollerde buluşturan romantik komedi filmi “Ben Sana Demiştim”in yönetimini, “Airheads”, “The Truth About Cats and Dogs” ve “40 Days and 40 Nights” filmlerinin yönetmeni Michael Lehmann üstlenmiş. Senaryosunu Karen Leigh Hopkins ve Jessie Nelson’ın birlikte yazdığı filmde ikiliye eşlik eden oyuncular Tom Everett Scott, Stephen Collins, Lauren Graham, Piper Perabo ve Gabriel Macht olmuş. Filmin müziklerini David Kitay bestelemiş.

Because I Said So Fragmanı:



Because I Said So Ekran Görüntüleri:



DivX Altyazı: Because I Said So