Frágiles - Fragile: A Ghost Story

Fragile: A Ghost Story

Yönetmeni
Jaume Balagueró
Oyuncular
Calista Flockhart
Richard Roxburgh
Elena Anaya
Gemma Jones


Hastane koridorlarındaki karanlık sır..
Yüz yıla yakın süredir hizmet vermekte olan Mercy Falls Çocuk Hastanesi kapatılmak üzeredir. Ancak bir tren kazasının ardından çevredeki hastanelerde yer kalmayınca tahliye işlemi bir süre ertelenmiştir. Hastanede koşullar iyice zorlaşmış, personelin çoğu gitmiş, pek çok bölüm kapatılmış, cihazlar yerlerinden sökülmüştür.

Çocuklar tedirgindir. Görünmeyen, dokunulamayan birşeyden korkmaktadırlar. Aslında var olmayan ama acı veren, nefret dolu birşeydir bu. Bazıları, ‘Mekanik Kız’ dedikleri bu şeyin, kırk sene önce kapatılmış ve artık hiç kullanılmayan ikinci katta yaşadığını ileri sürmektedir. Hastanenin geçmişinde karanlık bir sır vardır; bu korkunç şey de, geçmişten sıyrılıp gelmiştir. Ve giderek kendisini daha çok belli etmeye başlar. Hastanenin koridorlarında öfkeyle hareket ederek gölgelerin arasında ilerler.

Durumu düzeltmek için hastaneye gönderilen genç hemşire Amy’nin buradaki garipliği farketmesi uzun sürmez. Amy, bu korkunç sırrı çözmek ve çocukları korumak için hastane görevlilerini karşısına alacaktır. Ama önce kendi korkuları ve sırlarıyla yüzleşmelidir.

Ve gerçek, tahmin edilenden daha farklıdır: Daha karanlık, daha kötü, daha tehlikeli!..

Jaume Balagueró’nun yönettiği “Fragile”ın başrollerini Calista Flockhart, Richard Roxburgh, Elena Anaya ve Gemma Jones paylaşıyor. Senaryosunu Jaume Balagueró ve Jordi Galcerán’ın birlikte yazdığı İspanyol yapımı bu korku filminin görüntü yönetmeni ise Xavi Giménez.

Fragile - A Ghost Story Fragmanı :


Ekran Görüntüleri :