Curse of the Golden Flower Türkçe DivX Altyazı

Curse of the Golden Flower

Türü

Aksiyon

Yönetmeni
Yimou Zhang

Oyuncular
Chow Yun Fat, Jay Chou

Binlerce krizantem ayaklar altında
10. yüzyılda Çin'de, İmparator, İmparatoriçe ve üç oğlunun hikâyesinin anlatıldığı “Altın Çiçeğin Laneti”, güç dengelerinin nasıl kolayca altüst olabileceği gözler önüne seriyor. İhanet, yalanlar ve tutku İmparator’u İmparatoriçe’ye, babayı oğullarına düşürüyor…

Tang Hanedanlığı’nın son dönemleri... Chong Yang Festivali’nin gecesinde saray altın çiçeklerle dolmuştur. İmparator tatilini ailesiyle geçirme bahanesiyle oğlu Prens Jai ile döner. Ama İmparator ile İmparatoriçe arasındaki soğukluk nedeniyle bu bahane gerçekçi görünmez.

İmparatoriçe ve üvey oğlu Veliaht Prens Wan arasında yıllardır süren bir yasak ilişki vardır. Tuzağa kısıldığını hisseden Prens Wan, İmparator’un doktorunun kızı olan gizli aşkı Chan ile saraydan kaçma hayalleri kurar. Oysa İmparator’un da gizli planları vardır ve onun entrikalarından haberdar olan tek kişi doktorudur.

Yaklaşan tehlikenin farkına varan İmparator, doktor ve ailesini saraydan uzak bir bölgeye yerleştirir. Ancak yolda gizemli kişilerin saldırısına uğrarlar. Chan ve annesi Jiang Shi zorla saraya geri götürülür. Bu dönüş bir dizi karanlık sürprizin başlangıcı olur. Festivalin ihtişamı ve cazibesi arasında çirkin sırlar bir bir su yüzüne çıkar.

Hanedan ailesi böyle bir karmaşa içindeyken, binlerce altın zırhlı savaşçı saraya saldırır. Bu ölümcül isyanın ardında kim vardır? Prens Jai’nin sadakati nerededir? Aşk ve tutkunun arasında son bir kazanan olacak mıdır?

Ay ışığının aydınlattığı bir gecede İmparatorluk Sarayı’nda kanlar akarken binlerce krizantem çiçeği ayaklar altında ezilecektir...


Curse of the Golden Flower Fragmanı :



Ekran Görüntüleri :