Meet the Robinsons - Robinson Ailesi


ROBİNSON AİLESİ
Yönetmen: Stephen J. Anderson
Yapımcılar: Clark Spencer, Dorothy McKim
Oyuncular: Angela Bassett, Spencer Fox, Jordan Fry, Tom Kenny, Harland Williams

Lewis; birbirinden başarılı, çok şaşırtıcı ve zekice hazırlanmış buluşları olan 12 yaşında bir çocuktur. En son ve en büyük buluşu ise; onu doğuran annesini bulmasını sağlayarak bir aile olmalarına yarayacak olan Hafıza Tarayıcısı’dır. Ancak annesini bulamadan önce buluşu zalim Yuvarlak Şapkalı Çocuk ve gaddar şapkası Doris tarafından çalınır.

Lewis’in geleceği ile ilgili tüm umudunu kaybettiği anda Wilbur Robinson adında gizemli bir çocuk ortaya çıkar ve şaşkın kahramanımızı zaman makinasıyla geleceğe götürerek Wilbur’un ilginç ailesiyle bir gün geçirtir. Uçan arabalar ve havada asılı kalmış şehirlerden oluşan bir dünyada, Yuvarlak Şapkalı Çocuğu bulurlar, geleceği kurtarırlar ve Robinson ailesinin inanılmaz sırrını ortaya çıkarırlar.

William Joyce’nin “A Day with Wilbur Robinson – Wilbur Robinson ile bir Gün” adlı kitabından uyarlandı.

Lewis yüksek zekasıyla sürekli yeni icatlarda yeni buluşlarda bulunan ve çoğu zaman icatları istenmeyen sonuçlara yol açan bir yetimdir.Kendi ailesine ulaşmak hayattaki en büyük tutkusudur.Öz annesini bulabilmek için hafıza tarayıcısını icat eder.

Wilbur Robinson zaman yolculuğuyla gelecekten gelen gizemli çocuktur.Lewis’in geleceğin anahtarını elinde tuttuğunu bilen Wilbur zaman makinesiyle onu her şeyin mümkün olduğu vahşi dinozorların ve zihinleri kontrol altına alınmış kurbağaların bulunduğu bir dünyaya geleceğe götürecektir.

Oraya gittiğinde Lewis en çılgın hayallerinin bile ötesinde inanılmaz karakterler ve bir aileyle karşılaşır.Yeni tanıştığı Robinson Ailesi onun yürek burkan sonuçlara yol açacak büyüleyici ve eğlenceli bir maceraya çıkmasına yardımcı olacaktır.

Walt Disney Pictures’ın sunduğu çocuklara , gençlere ve yetişkinlere harika bir macera vaad eden animasyon filmi “Robinson Ailesi-Meet the Robinsons”un yönetmenliğini Steve Anderson üstlendi. William Joyce’in “A Day with Wilbur Robinson” adlı kitabından uyarlanan filmin yapımcılığını Doroty McKim gerçekleştirdi. İngilizce Seslendirme kadrosunda Angela Bassett, Tom Selleck, Harland Williams, Laurie Metcalf, Adam West, Ethan Sandler ve Tom Kenny görev aldı. Müziklerini ise Danny Elfman, Rob Thomas ve Rufus Wainwright hazırladı.


Meet The Robinsons Fragmanı:


Ekran Görüntüleri:




DivX Altyazı: Meet the Robinsons