Bratz: The Movie (2007)

Bratz: The Movie (2007)

Lewis & Clark Lisesi’nde hayat asla aynı olmayacak...
Yasmin, Jade, Sasha ve Cloe, kendilerini bildi bileli, SDEYA’dırlar (Sonsuza Dek En Yakın Arkadaşlar). Tanıştıkları andan itibaren ayrılmaz bir dörtlü olan kızlar, her zaman birbirlerinin kişiliklerini, yeteneklerini ve moda tarzlarını desteklemişlerdir.

Fakat şimdi liseye başlayan dört genç kız, yepyeni bir dünyayla karşı karşıyadır. Burası bir cangıldır ve dört genç kız, ergen olarak yaşamanın, son sınıf öğrencisi ve müdürün kızı olan Meredith Baxter Dimly tarafından katı bir şekilde dayatılan, sosyal bağlantılar sistemiyle uğraşmak anlamına geldiğini ilk kez burada keşfederler.

Futbol takımı kaptanı Cloe, Ponpon Kızlar üyesi Sasha, müzik tutkunu utangaç Yasmin ve Bilim Klübü üyesi zeki Jade, Meredith ve arkadaşlarının popüleritesi için büyük tehlike oluşturmaktadır. Sosyal bir gruba ait olmanın çok önemli olduğu ve gruplaşmanın yaşandığı kampüste kendilerini dışlanmış hisseden kızlar, kenetlenerek "Bratz" grubu olarak ayaklanır ve çevre baskısına karşı savaşmaya girişirler.

Gerçek gücün arkadaşlarının hakkını savunmak, özüne sadık kalmak ve hayallerinin ve tutkularının peşinden gitmekten kaynaklandığını öğrenen Bratz kızları, farklılıklarını ortaya koyacak ve Meredith’in tüm uğraşlarına rağmen birbirlerinden kopmayarak asıl önemli olanın “birey” olmak ve gerçek arkadaşlıklar kurmak olduğunu herkese ispat edeceklerdir...

bratz_03bratz_04bratz_05

Bratz Ekran Görüntüleri, Fragmanı, Yorumları için lütfen, tıklayınız.