She's The Man DivX Altyazi


SHE'S THE MAN - Seksi Futbolcu
DiVX ALTYAZISI

Lise erkek futbol takımına girebilmek için her şeyi yapmaya kararlı olan Viola Hastings, ikiz kardeşi Sebastian'ın evden kaçarak yurtdışına gitmesini fırsat bilerek onun yerine geçer ve böylece Shakespeare'in ölümsüz komedisi "Onikinci Gece" günümüzün bir lisesinde sahnelenir.

17 yaşındaki futbol takımı oyuncusu Viola Hastings kız takımının elendiğini öğrenir ama erkek takımının koçunu ya da futbolcu erkek arkadaşını erkeklerin takımında oynayacak kadar iyi olduğuna ikna edemez. Haylaz ikiz kardeşi Sebastian Londra'dan telefon edip yeni okulu Illyria Lisesi'ne başlamak için zamanında gelemeyeceğini söyleyince erkeklerden intikamını alma şansını değerlendirmeye karar verir.

Kıyafet ve makyaj sanatçısı arkadaşının yardımıyla Sebastian'ın kılığına bürünür ve erkek futbol takımına katılmak için onun okuluna gider. Ama oda arkadaşı Duke'a karşı duyguları geliştikçe ve üstelik Duke'un uzun süredir hoşlandığı güzel Olivia bu yeni gelen, şaşırtıcı derecede duygusal çocuktan, "Sebastian"dan etkilenmeye başlayınca, bir erkek gibi davranmak Viola'nın beklediğinden daha zor bir hale gelir.